Hundemad er råfodring

hundemad er råfodring
Da det ligger mig stærkt på sinde at vufferne lever så meget som muligt efter deres natur fodrer vi efter natur-metoden, det såkaldte BARF princip (Biological Approved  Raw Feeding) der kort sagt går ud på at hundene æder det som de ville, hvis de levede vildt; råt kød, ben, frugt og grøntsager.


Hundene får lov at bruge deres tænder og instinkt på at æde som naturen har bestemt.Der er flere fordele ved denne form for fodring - hundene er mætte når de har spist idet det rå mad fylder mere, de er afslappede fordi de her fået lov at arbejde for føde ved at tygge og flå i maden. Selv de ædle papilloner forvandler sig til "rovdyr" når der serveres råt.


 


Deres tænder og kæbemuskler er i top-kondition da begge dele bliver effektivt brugt. Vores hunde har aldrig tandsten eller parendontose.

Da foderet har er meget høj optagelighed - ingen ufordøjelige korn/kulhydrat-produkter er der minimale lorte at samle op.At rå-fodre er naturligt - ingen vil vel finde på at fodre en ko med bøf - så hvorfor fodre vores rovdyr med korn?


 


Daggamle kyllinger er et sikkert hit, det er forbavsende at se en 5 ugers papillon-hvalp angribe et "bytte" der er næsten ligeså stort som den selv og uden vrøvl vèd hvad den skal gøre.Jeg står meget gerne til rådighed for hjælp og vejledning, hvis du har lyst til at vide mere om råfodring.

goldwings@papillon.dk


Pia Hansen

Karlebyvej 34

DK-4070 Kirke Hyllinge


phone: +45 24 67 54 12